banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa karbonmonoksit Balıklıgöl Tomas Wiesner

“Çocuk Gelinlere Hayır” Sergi ve Paneli

Türkiye’de AB Bilgi Merkezleri Ağının Desteklenmesi Projesi kapsamında Nevali Otelde gerçekleştirilen sergi ve panele, Prof. Dr. Nilüfer Narlı, Doç. Dr. Mehmet Nuri Güler, Öğr. Gör. Haldun Özbudun, Yrd. Doç. Dr. Evrim Esen Uygun, Hatice Kapusuz, Öğretim üyeleri, öğrenciler ve çok sayıda davetli katıldı.

8 MART KADINLAR GÜNÜNDE ÇOCUK GELİNLERE HAYIR DEDİK
Sergi Koordinatörü Dr. Emine Teker şunları söyledi; “Böylesine güzel ve anlamlı bir günde kadınlar gününde çocuk gelinlere hayır dedik. Bizim amacımız sanat eğitimcisi yetiştirirken toplumsal konuları da zaman zaman konu edebilmek. Bu nedenle öğrencilerimizle birlikte oluşturduğumuz afiş çalışmalarını sergiledik, 2016 yılında projelendirdik, Avrupa Birliği de bize destek oldu. Sergide 35 eserimiz bulunuyor, bunların hepsi dijital tasarımlar, öğrencilerimiz bu konuda teorik olarak araştırmalarını yaptıktan sonra bilgisayar programlarıyla kendi ifade güçleriyle çocuk geline hayır dediler. Bu konuda bizleri değerli bilgileriyle bizleri bilgilendirecek olan hocalarımıza da teşekkür ediyorum” dedi.
Etkinlik, slayt gösterimi, Yrd. Doç. Dr. Mehmet Nuri Güler’in konuşmaları ve resim sergisinin gezilmesiyle son buldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.