banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl haber Sanlıurfa Nicolò Zaniolo

95. Yıl Coşkusu


Tören daha sonra Çamlık Temsili Şehitlik Anıtı'nda devam etti. Düzenlenen törene Vali Nuri Okutan, 20. Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Taci Kurul, Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba, Emniyet Müdürü Sabri Durmuşlar, kurum amirleri, askeri erkan ile Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği üyeleri katıldı. Programda Şehitlik Anıtı'na çelenk konuldu. Saygı duruşunda bulunulmasının ardından 3 el saygı atışı ve İstiklal Marşı okundu. Günün anlam ve önemini belirten konuşması ve şiirlerin
okunmasıyla devam etti. Tören, Vali Nuri Okutan 20. Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Taci Kurul, Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba şeref defterini imzalamasının ardından Şehitlik Anıtı'na karanfil konulması ile son buldu.
Etkinliğin daha sonra Devlet Su İşleri (DSİ) konferans salonunda şehit ailelerine madalya verilmesi ile devam edeceği bildirildi.
iha

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.