banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Taşlıdere Şanlıurfalı Belediye trafik kazası

8.Sınıf öğrencisi kumar borcu yüzünden satıldı
Kızının eşinin kumar borcu karşılığı 30.000 TL’ye satıldığını öne süren Şanlıurfalı 6 çocuk annesi Henva Ç., Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’dan yardım istedi.

 

6 çocuk annesi Henva Ç., henüz 13 yaşında olan ve 8.Sınıf öğrencisi Saha ǒnin gece geç saatlerde 4 kişi tarafından evden kaçırıldığını iddia etti. Kızının kaçırılmadan bir gün önce SBS parasını bankaya yatırdığını dile getiren Anne Henva Ç., kızının eşinin kumar borcu karşılığı satıldığı gerekçesiyle karakola başvurdu.

Eşim kumar oynardı

Anne Henva Ç., ilginç ve bu kadarda olmaz dedirten olayı anlattı.Kocası Ahmet Ç ve ailesinde hep şiddet güldüğünü öne süren Henva Ç.; “Eşim kumar oynar, eve bazen günlerce gelmez. Bana sürekli ailesiyle birlikte şiddet uygulardı” dedi.

 

Şahıslardan şikayetçi değilim...

Anne Henva Ç., kızının kumar borcu karşılığı satıldığı gerekçesiyle karakola başvurarak kızının bir an evvel bulunmasını istedi.

Şikayet üzerine polis ekipleri Baba Ahmet ǒyi gözaltına aldı.Kızının kaçırılmasıyla ilgili ifadesi alınan Baba Ahmet Ç., şüphelendiği kimsenin bulunmadığını, kızının yaşının normalde büyük olduğunu fakat kimlikte küçük yazıldığını, kızının kayıp olmasına neden olan şahıs ya da şahıslardan şikayetçi olmadığını söyledi.

 

2 çocuk babasıymış...

Olayı araştıran polis ekipleri, 13 yaşında Şaha ǒnin 2 çocuk babası Mehmet K. tarafından kaçırıldığını belirledi.

Polis ekipleri 2 çocuk babası Mehmet K’nin ev adresini belirledi.Söz konusu belirtilen adrese giden polisler, Mehmet K’nin evde olmadığını gördü.Polis ekipleri evde bulunan Mehmet K’nin babası Ali K’yi gözaltına aldı.Polisler tarafından ifadesi alınan Ali K. sorgusunda her şeyi itiraf etti.

 

30 000 TL karşılığında anlaştık

Ali K.polise verdiği ifadede; “Biz, kızın babasıyla 30 000 TL karşılığında anlaştık. Şu anda fiili durum da maalesef böyledir.” dedi

 

Babamın yanına sığındım

6 çocuk annesi Henva Ç. Ali K’nin verdiği ifadeye rağmen kızının bulunmadığını söyledi.

Hiç kimsenin gözaltına alınmadığını dile getiren Anne Henva Ç.; “Ailem dağıldı,babamın yanına sığındım. Emniyet ise terör olayı olmadığı için ciddiyetle ilgilenemedi.” dedi

Anne Henva Ç. savcının dosyayı kapatma kararından yılmadı, Başbakan’a mektup yazdı.

Dilekçede yaşananları anlatan 6 çocuk annesi Henva Ç, kızının bir an evvel bulunmasını istedi.
Celal Çiftçi / www.sanliurfaolay.com


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.