banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Erdoğan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan PTT 1. Lig

8 mayınla yakalan 2 PKK'li tutuklandı

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde bir ihbarı değerlendiren Emniyet Müdürlüğü ekipleri yaptıkları çalışma neticesinde ikametlerinde  8 adet mayın ile çok sayıda örgütsel doküman ele geçirilen iki PKK’li  gözaltına alındı.

Konu hakkında Ağrı Valiliğinden yapılan açıklamada, "İlimiz Doğubayazıt ilçesinde bir ikamette PKK/KCK terör örgütüne ait mühimmat olduğu yönünde gelen ihbarı değerlendiren Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerimiz, Doğubayazıt ilçemizde operasyonlar gerçekleştirmiştir. Operasyonlar kapsamında A.Ç. isimli şahsın ikametinde yapılan aramalar neticesinde halıların altına tuzaklanmış şekilden 8 adet ‘DM-11’ tipi topuk mayını bulunmuş olup, mayınlar bulundukları yerde imha edilmiştir. M.Ç. isimli şahsın ikametinde yapılan aramalarda ise çok sayıda örgütsel doküman ele geçirilmiş olup, operasyon kapsamında A.Ç. ve M.Ç. isimli 2 şüpheli yakalanarak gözaltına alınmıştır." denildi. 

Açıklamanın sonunda Gözaltına alınan şüpheliler işlemleri tamamlandıktan sonra 03 Mart 2016 günü çıkarıldıkları mahkemece “Silahlı Terör Örgütüne Üye Olmak” suçundan tutuklanmıştır." ifadeleri yer aldı. (İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.