banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Ürdün Teknik Direktör Cihat Arslan Ziylan Enver Sedat Yahlizade

6 akraba yan yana defnedildi

Kaza dün akşam saat 18.00 sıralarında, Şanlıurfa - Diyarbakır Karayolunun 20'nci kilometresinde meydana geldi.

İddiaya göre, sürücüsü henüz belirlenemeyen,  63 VY 919 plakalı panelvan araç tali yoldan aniden ana yola çıkınca, karşı istikametten gelen Halil Karahan yönetimdeki 61 TZ 441 plakalı otomobil çarptı. Olay yerinden geçenlerin durumu bildirmesi üzerine olay yerine çok sayıda ambulans be polis gönderildi. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla Şanlıurfa’daki hastanelere kaldırıldı. Kazada yaralı olarak hastaneye götürülen, Zeynep Karahan(40), kızları  Sümeyra (11) ve Gamze(16) ile Teyze Çocukları Beyza(6), Büşra(11) ve Kadriye(22) Çakallı öldü.

Ölen 6 kişinin cenazeleri Şanlıurfa Mehmet Akif İnan eğitim ve Araştırma Hastanesi yapılan otopsinin ardından yakınları teslim edildi. Akraba olan 6 kişinin cenazeleri öğlen namazına müteakiben Miskinler Camiinden kılınan cenaze namazının ardından, Harran Kapı aile mezarlığında yan yana kazılan mezarlara defnedildiler.

Şanlıurfa olay

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.