banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl Suruç MHP ABD

6-8 Ekim olaylarına karışan bir kişi daha tutuklandı

Ağrı'nın Patnos ilçesinde, Kobani bahanesiyle başlatılan 6-8 Ekim tarihinde meydana gelen olaylarda kamu malına zarar verip PKK propagandası yaptığı belirtilen bir kişi tutuklandı.

Ağrı Valiliğinden konu ile ilgili olarak yapılan açıklamada, 7-9 Ekim 2014 tarihleri arasında Kobani’de yaşanan çatışmaları bahane eden grupların, kamu kurumları ve araçları ile iş yerlerine yönelik şiddet içerikli toplumsal olay ve yağmalama eylemlerine karıştığı belirtilerek, şüphelilerin tek tek tespit edilip yakalama çalışmalarının sürdürüldüğü belirtildi.

Açıklamada devamla, “Patnos ilçesinde eylemlere karıştığı belirlenerek, 25 Ekim'de tutuklanan ancak daha sonra serbest bırakılan A.T'nin yargılanmasına devam edilmiş, tutuksuz yargılanan A.T'nin, yapılan son duruşmasında mahkemece yeniden tutuklanmasına karar verilmiştir.” denildi.

(İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.