banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Şanlıurfaspor Harran Üniversitesi Urfa Haber

5.ci kattan ölüme atladı

'Beni affedin' notu yazdıktan sonra 5. kattan kendisini boşluğa bırakarak intihar etti.
Edinilen bilgiye göre olay, dün sabah saatlerinde Şanlıurfa merkeze bağlı Karaköprü beldesinin Çankaya Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, sabah saat 06.00 sıralarında büyük bir gürültü duyarak pencerelerine koşan komşuları yerde M.Ö.'yü (30) kanlar içerisinde gördü. Çağrılan ambulans ile hastaneye götürülmek istenirken yolda yaşamını yitiren M.Ö'nün cesedi morga konulurken, güvenlik güçleri intihar ile ilgili inceleme başlattı. Apartmanın 5. katından atlayarak intihar eden M.Ö.'nün evinde yapılan
çalışmada ise ceketinin cebinde bir not bulundu. Üzerinde, "iş bulamadığım için içine girdiğim bunalımdan çıkamadım. İntiharımdan kimse sorumlu değildir. Ne olur beni affedin" yazılı kağıda da el konuldu.
Öte yandan intihar eden M.Ö. daha önce İstanbul'da bir tekstil firmasında çalıştığı ve 2 ay önce işten çıkarılmasının ardından memleketine döndüğü, aradan geçen süre içerisinde iş bulamadığı için bunalıma girip intihar ettiği ileri sürüldü.
Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

İHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.