banner2
Öne Çıkanlar ABD Emir Preldzic 4 Milot Rashica Karaköprü Narı Vali Salih AYHAN Kimdir

53 Kilo Esrarla Ele Geçirildi

4 paket halinde aracın bağacına sağlanmış esrar maddesini ele geçiren güvenlik güçleri; aracın kullanıcısı olan 41 Yaşındaki M.F.D. 'yi de gözaltına aldı.

Konuyla ilgili Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada şöyle denildi: "Şanlıurfa'da, polis ekiplerinin şüphe üzerine durdurduğu ve bagajında 53 kilo 700 gram esrar ele geçirilen otomobilin sürücüsü M.F.D. gözaltına alındı.
Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Şanlıurfa-Diyarbakır karayolu üzerinde uygulama noktası oluşturdu. Gece saatlerinde Diyarbakır'dan gelen bir otomobil durdurularak arama yapıldı. Yapılan aramada otomobilin bagajında 53 kilo 700 gram esrar ele geçirildi. Esrara el koyan polis, otomobil sürücüsü M.F.D.'yi gözaltına alarak sorgulamak üzere Emniyet Müdürlüğü'ne götürdü"


 haber: www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.