banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD MHP Haliliye

50 Kilo Esrar Ele Geçirildi


 

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince İlimiz genelinde uyuşturucu madde ticareti yapan şahıslara yönelik olarak yapılan çalışmalar neticesinde;

 

         25.03.2011 günü saat: 01.40 sıralarında Siverek İlçesi Diyarbakır – Şanlıurfa karayolunda yapılan operasyonda; 35 … 13 plaka sayılı araçta yapılan aramada  21 ayrı paket halinde toplam daralı ağırlığı 50 kilo 700 gram gelen esrar maddesi ele geçirilmiş, araçta bulunan M.A. isimli şahıs yakalanarak adli makamlara sevk edilmiştir.

        

         Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu kapsamında, suç ve suçlu ile etkin mücadelemiz devam edecektir.

          

    Operasyonlarda ele geçeriler suç ve suç unsurları 25.03.2011 günü saat:11.00 da Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünde basına gösterilecektir.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.