banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Urfa Haber büyükşehir Başbakan Erdoğan

5 kişinin öldüğü kavgada gözaltına alınanlar adliyeye sevk edildi

Gaziantep’te özel bir hastane önünde iki akraba aile arasında boşanma ve mal paylaşımı nedeniyle çıkan ve 5 kişinin ölümü 3 kişinin ise yaralanması ile sonuçlanan kavgada gözaltına 8 kişi sağlık kontrollerinin ardından bu gün adliyeye sevk edildi.

Merkez Şehitkamil ilçesi Mücahitler mahallesinde bulunan tüfek, bıçak ve sopaların kullanıldığı kavgada 5 kişi hayatını kaybetmiş ve 3 kişi yaralanmıştı.

Olayla ilgili gözaltına alınan Fatma P., Sait P., Serdar P., Abdullah A., Mustafa A., Muhittin A., Salih A. ve Mustafa İ., isimli 8 kişi bu gün emniyetteki sorgulamaların ardından yoğun güvenlik önlemleri altında ayrı hastanelerde sağlık kontrollerinden geçirildi.

Ayrı hastanelerde sağlık kontrollerinden geçirilen 8 kişi buradan yoğun güvenlik önlemleri altında Gaziantep adliyesine sevk edildi. (İbrahim Koçyiğit- İLKHA)

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.