banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa karbonmonoksit Balıklıgöl Tomas Wiesner

45 Bin 500 Gram Esrar Maddesi Ele Geçirildi


Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince Şanlıurfa genelinde uyuşturucu madde ticareti yapan şahıslara yönelik olarak yapılan çalışmalar neticesinde, l5/l2/20l0 günü şanlıurfa Siverek İlçesi Diyarbakır-Şanlıurfa karayolunda yapılan operasyonlarda;

 

34 … 52 plaka sayılı araçta toplam daralı ağırlığı 23.000 gram gelen esrar maddesi ele geçirilmiş, M. S., Ş. S., M. A. isimli şahıslar ile uyuşturucu ele geçirilen 34 … 52 plakalı araca öncülük yaptığı tespit edilen 06 … 5496 plakalı araçta bulunan R. K., Ö. S. isimli şahıslar yakalanmıştır.

 

23 … 893 plaka sayılı araçta toplam daralı ağırlığı 22.500 gram gelen esrar maddesi ele geçirilmiş, araçta bulunan H. S. isimli şahıs yakalanmıştır.

 

         Her iki operasyonla ilgili olarak toplam 45.500 gram Esrar Maddesi ele geçirilmiş ve yakalanan 6 şahıs sevk edildikleri adli makamlarca tutuklanmıştır.

        

         Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu kapsamında, suç ve suçlu ile etkin mücadelemiz devam edecektir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.