banner2
Öne Çıkanlar Urfa Şanlıurfa Balıklıgöl Yetim Der Onur Bilgen Şanlıurfa Ziraat Mühendisleri Odası

4 çocuk şartı koştu

Erdoğan Kıbrıs'a 4 çocuk şartı koştu

Erdoğan'ın Kıbrıslı gazetecilerle biraraya geldiği toplantıda ilginç diyaloglar yaşandı.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne bugün yapacağı ziyaret öncesinde Kıbrıslı gazetecilerle AK Parti Genel Merkezi’nde kahvaltıda bir araya gelen Erdoğan önemli mesajlar verdi.

Erdoğan tek tek gazetecilere çocuk sayılarını sordu. Havadis Genel Yayın Yönetmeni Başaran Düzgün 2, Kıbrıs Haber Müdürü
Ali Baturay 2, Yenidüzen yazarı Aysu Basri “Hiç çocuk yok” dedi. Bunun üzerine Erdoğan, “Kaç yıl evlisin?” diye sordu. Basri de, “7 yıl” cevabı verince, Erdoğan, “Yedi yıl ve çocuk yok. Hem doğurmuyorsunuz, hem de oraya nüfus götürmemize karşı çıkıyorsunuz. Madem nüfus aktarmamızı istemiyorsunuz, siz de doğurun. Burada 3 ama Kıbrıs için 4 çocuk öngörüyorum çünkü nüfusa ihtiyacımız var” dedi. Başbakan Erdoğan kahvaltı sonrasında da, gazetecilerden “4 çocuk yapacakları” sözü aldı.

MİLLİYET

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.