banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Teknik Direktör Cihat Arslan Enver Sedat Yahlizade Kesmetaş köyleri Taşlıdere

4 bin çocuğa bayramlık dağıtıldı

 Şanlıurfa’da yeni kurulan Şanlıurfa Sosyal Yardımlaşma Dayanışma ve Eğitim Derneği (İNFAK-DER) tarafından bayram öncesi fakir muhtaç ve yetim 4 bin çocuğa bayramlık yardımı yapıldı.

Yardımlarla ilgili açıklamalarda bulunan İNFAK-DER BAŞKANI Betül Yol, Şanlıurfa’da İNFAK-DER olarak geçen senenin Kasım ayında kurulduklarını belirterek, “Daha bir yılımızı tamamlamadan Ramazan ayında 600 aileye ulaştık. Şuanda da giyim dağıtımımız var. 4 bin genç ve çocuğumuzu giydirdik elhamdülillah. Bayram için herkesin bayramlığı hazır. Rabbim nasip ederse kurban bayramı içinde hazırlıklarımız var. Kurban bayramı için de Arakan’a 100 kurban gönderiyoruz Allah nasip ederse. Bize yardımlarda bulunan kardeşlerimizden hepsinden Allah ayrı ayrı razı olsun. Eğitim faaliyetlerimizde en yakın zamanda devreye girecek.” dedi.  (Mehmet Demir - İLKHA)






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.