banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

30 Ekim Cuma günü ve 2 Kasım Pazartesi günü okullar tatil

Millî Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Başbakanlığın kamu çalışanlarının idari izinli sayılmaları ile ilgili genelgesi gereğince 30 Ekim Cuma günü ve 26. dönem milletvekilli seçimleri sonrası okulların eğitime hazır hale getirilmesi için 2 Kasım Pazartesi gününde okulların tatil olacağını belirtti.

Bakan Avcı, Eskişehir ili Seyitgazi ilçesindeki Sücaaddin Veli Külliyesi´nde gazetecilere yaptığı açıklamada, 30 Ekim 2015 Cuma günü tüm memurların idari izinli sayıldığını hatırlatarak, okullarda gerekli temizlik ve düzenlemeleri yapmak için seçimleri izleyen ilk günün de okulların tatil edildiğini belirtti.

Bakan Avcı   açıklamasında, “Başbakanlık genelgesi gereğince 30 Ekim 2015 Cuma günü ve 26. dönem milletvekilli seçimleri sonrası okulların eğitime hazır hale getirilmesi için 2 Kasım 2015 Pazartesi günü okullarımız tatil olacak. Bu tatil günlerinin telafisi için gerekli hazırlıklarımızı yaptık. Ayrıca tüm yönetici ve öğretmenlerimiz izinli oldukları bu günlerde, üzerlerinde bulunan aylık karşılığı ders, varsa ek ders, ders niteliğinde yönetim, hazırlık ve planlama görevlerini yapmış sayılacaklar.“ ifadelerini kullandı.

(İLKHA)

NOT: FOTO İLKHA’YA AİT

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.