banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır İstanbul

3 yaşındaki çocuk parasızlıktan dolayı ilik nakli olamıyor

Adana’da fakir bir ailenin 3 yaşındaki küçük kızı Selime Nurseli Gürcü’nün doğuştan gelen bir hastalık sebebiyle ilik nakli olması gerektiği, uygun donör bulunmasına rağmen maddi imkansızlıktan dolayı ameliyat olamadığı belirtiliyor.

Edinilen bilgiye göre, merkez Seyhan ilçesine bağlı Narlıca Mahallesi’nde ikamet eden Gürcü ailesinin küçük kızları Selime’nin doğuştan gelen bir hastalık sebebiyle ilik nakli olması gerekiyor.

Daha önce Çukurova Üniversitesi Balcalı Hastanesinde tedavi görürken buradan özel bir hastaneye yönlendirildiği belirtilen Selime Nurseli Gürcü’nün yapılan tıbbi tetkiklerin ardından kardeşi Mustafa Ensar’ın donör olabileceği belirlendiği ancak yeşil kartlı olan Gürcü’nün maddi imkânsızlıklar sebebiyle ameliyat olamadığı öğrenildi.

Konuyla ilgili Seyhan Kaymakamlığına başvurduklarını dile getiren Gürcü ailesi, “Ne olur evladımızın elinden tutun. Evimizde yiyecek ekmeğimiz yok. Evladımızı kurtarmak istiyoruz” diyerek yetkililerden yardım istediler. Aile, küçük çocuklarının ameliyat edilebilmesi için Adana Valisi Mustafa Büyük’ten destek beklediklerini sözlerine eklediler. 

(İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.