banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Sanlıurfa Gaziantep Akçakale

3 KULVARDA ŞAMPİYONLUĞA HAZIRLANIYORLAR

Sosyal belediyecik anlayışının bir çok ilkesini her anlamıyla gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesi, Halter, Basketbol ve Yüzme takımlarıyla engelli vatandaşların engelleri aşmasını sağlıyor.

2 ile 4 Ekim arası Aksaray'da yapılacak olan Türkiye Engelli Halter Şampiyonasına katılacak olan Büyükşehir Belediyesi Engelli Halter Takımı, antrenmanlarına hız kesmeden devam ediyor.

Çalışmalarına Büyükşehir Belediyesi Hamidiye spor salonunda rutin olarak sürdüren 4 kişilik takım, Türkiye Milli Halter takımına girmek için büyük bir çaba sarf ediyor.

Kendilerine sunulan imkanlardan dolayı Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi'ye teşekkür eden Engelli Halter takımı, "bizi unutmadıkları için teşekkür ediyoruz. hedefimiz Şanlıurfa'yı en iyi şekilde temsil etmek" şeklinde konuştular.

BASKETBOLDA HEDEFİMİZ SÜPER LİG

Garanti Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Ligi'nde başarılı sonuçlara imza atan Büyükşehir Belediyesi Engelli Basketbol takımı, 08- 11 Eylül'de Mersin de gerçekleştirilecek hazırlık turnuvasında katılacak.

Tekerlekli Sanalye Basketbol Süper Ligi'ne çıkmayı hedefleyen Engelli Basketbol takımı, 18 Ekimde başlayacak olan Lig hazırlıklarıda hız kesmeden devam ediyor.

Hedeflerinin Birinci Lig'e çıkmak olduğunu belirten Büyükşehir Belediyesi Engelli Basketbol Koçu Serdar Yıldırım, "Geçen sezon playoff karşılaşmalarında az bir farkla birici olamadık. Çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz, inşallah bu yıl Şanlıurfa'yı çok iyi şekilde temsil edeceğiz. Büyükşehir Belediyesi'nin her anlamda vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

YÜZME TAKIMI ŞAMPİYONAYA HAZIRLANIYOR

21 Kasım'da Antalya'da düzenlenecek olan Türkiye Şampiyonasına Katılmak için hazırlıklarını devam ettiren Büyükşehir Belediyesi Engelli Yüzme Takımı da antramanlarını aralıksız sürdürüyor.

Sporun her dalında engelleri aşmayı hedefleyen büyükşehir Belediyesi, engellilere yönelik yapmış olduğu çalışmalarla vatandaşların taktirini topluyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.