banner2
Öne Çıkanlar Urfa Yetim Der toz Sugeldi Candeias

'3 kilometrelik yol iki yıldır bitirilemedi'

Bingöl’de 3 kilometrelik Kiğı-Selenk yolunun yapımının iki yıldır bitirilemediğini belirten halk, duruma tepki gösterdi.

Kiğı- Bingöl arasında minibüsçülük yapan Bayram Avutan, “Kiğı-Selenk yolunun iki yıldır bitirilememesi, bizi hayal kırıklığına uğrattı. Geçen sene basında okumuştum, bir yıl içinde bitecek denilmişti ne oldu?  Kaya yok, tünel yok niye bu kadar uzadı anlamadık.” diyerek sitemde bulundu.

Otobüs işletmeciliği yapan Şükrü Okşar, “Fedakâr Kiğı halkının hoşgörüsüne rağmen yol çalışması ağır gidiyor. Muhatap bulamıyoruz, tapulu arazilerimizi istimlâk etmeden, dalıp tahrip ediyorlar. Taşeronlar sürekli değişiyor. Bir kısmı çalışıyor, tam tanımaya başlıyoruz, bakıyorsun onlar gitmiş başkaları var. Anlayamadık, muhatap bulup soramıyoruz.” diyerek yakındı.

İlçe esnafı ise “3 kilometrelik yol iki yılda bitirilmemişken Yedisu-Kiğı ilçeleri arasında bulunan 8 kilometrelik tünel ve köprülerinden oluşan 34 kilometrelik yol ne zaman bitecek?” diyerek duruma tepki gösterdi.

(İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.