banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Sanlıurfa Haber Urfa Haber Balıklıgöl Uluslararası Robot Yarışması nedir?

3 eşli teknik direktör! Kemal Kılıç!.. Video haber

Gamze Yüce adlı bir izleyici, Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Kemal Kılıç’ın İmam Nikâhlı üçüncü eşi olduğunu iddia ederek, canlı yayında ‘İsyan’ etti. Kemal Kılıç ile arasında 26 yaş farkının olduğunu belirten Yüce, tecrübeli teknik adamın kendisine ve çocuğuna bakmadığını öne sürerek, canlı yayında gözyaşları döktü.

Sabahların Neşesi Petek Dinçöz`ün sunduğu Arım Balım Peteğim`in programına bugün ki canlı yayınına Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Kemal Kılıç’ın üçüncü eşi olduğunu iddia eden bir izleyici bağlandı.
İlk önce programda isminin Betül Yılmaz olduğunu daha sonra ise Gamze Yüce olduğunu belirten bir izleyici, Kemal Kılıç’ın üçüncü imam nikahlı eşi olduğunu belirtti.
Ünlü İlahiyatçı Prof. Dr. Yaşar Nuri Öztürk ve Davranış Bilimleri Uzmanı Sibel Üresin’in konuk olarak katıldığı canlı yayına İzmir’den telefon bağlantısı ile bağlanan Gamze Yüce, Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Kemal Kılıç’tan bir çocuğunun olduğunu da iddia etti.



“5 Kuruşsuz ortada bıraktı”

Nafaka için mahkeme açacak parası bile olmadığını iddia eden Gamze Yüce, “Bizi 5 kuruşsuz ortada bıraktı. Bize lütfen yardım ediniz. Çocuğumla birlikte ortada kaldım. Bana sürekli önceki eşimi sevmiyorum ve boşanacağım söylüyordu. Hamile olduğum zaman doktora iki ayda bir kontrole gidiyorduk. Bana Adanaspor’dayken para gönderiyordu. Bunu kimse bilmiyor. Lütfen bu tür olayları önlesinler” şeklinde konuştu.
HABER: UĞUR BUDAK/Sembol



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Fulya 1 yıl önce

gamze hanıma çok üzüldüm. yaşlı kocayla evlenmiş evet.