banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

2side yataklıktan toplam 6 kişi


Edinilen bilgiye göre, terör örgütü PKK'nın dağ kadrosuna katılmak için hazırlık yapan B.Y., H.B., N.S., A.Ş. Akçakale ilçesi Selçuk Polat Parkı içerisinde dağa çıkaracak olan aracılardan Y.D. ve T.A.'yı bir süre beklemeye başladı. Aracıların bir süre geç gelmesini fırsat bilen Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü (TEM) ekipleri ve Akçakale polisi ortak bir operasyon düzenledi. Polis, parkta bekleyen 2'si bayan 2'si erkek üniversite öğrencisini yakaladı.
Bu arada, TEM ekipleri Selçuk Polat Parkı etrafını abluka altına alarak iki aracının gelmesini bekledi. 4 Üniversite öğrencisini terör örgütü PKK'nın dağ kadrosuna katmak isteyen aracılardan Y.D. ile T.A. parka girdikleri anda polis tarafından kıskıvrak yakalandı.
Yakalanan 4 kişi Kocaeli Üniversitesi Siyasal Hukuk Halk ve İlişkiler öğrencisi olduğu tespit edildi. 4 kişinin terör örgütü PKK'nın dağ kadrosunda siyasi eğitim almaya gittikleri bildirildi. Yakalanan 6 kişi sorgulanmak üzere Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü TEM Şubesi'nde sorguya alındığı bildirildi.
İHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.