banner2
Öne Çıkanlar Urfa Yetim Der Onur Bilgen ilçe Mardin

29 kişinin yaralandığı kaza kameralara yansıdı

Tarsus 21 Ekim Çarşamba günü sabah saat 08:30 sıralarında öğrenci servisinin yolcu minibüsüne arkadan çarpması sonucu 29 kişinin yaralandığı trafik kazası bir iş yerinin güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde Sadık Yerli yönetimindeki 01 NS 396 plakalı öğrenci servisi seyir halinde iken, yol kenarında yolcu almak için duran Şuayip Akkoyun yönetimindeki 33 AYR 95 plakalı yolcu minibüsüne arkadan çarpıyor. Şiddetli çarpmanın etkisiyle yolcu minibüsü yol kenarında devrilirken, otobüs ise 10 metre ileride durabildi.

Meydana gelen kazada çoğunluğu öğrenci olan 29 kişi yaralanmış ve yaralılardan 4’ünün durumunun ağır olduğu bildirilmişti. (A. Hakim Kurt - İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.