banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Urfa Haber Sanlıurfa büyükşehir

28 Şubat soruşturmasında ikinci dalga
İŞTE DAKİKA DAKİKA GELİŞMELER

SAAT: 09.58: İzmir'de ise bir emekli albayın bulunduğu adreste arama yapılıyor.

SAAT: 09. 57: Fenerbahce Orduevinde arama yapılıyor.

SAAT: 09.37: Eskişehir'de de bir emekli binbaşının evinde arama yapılıyor.

SAAT: 09.34: 6'sı emekli çok sayıda asker hakkında gözaltı kararı var. Aranan muvazzaf askerlerin tümümün albay olduğu ve sayısının 6'dan fazla olduğu belirtiliyor.

SAAT: 09.29: İstanbul'da 4 ayrı noktada arama yapılıyor.

SAAT: 09.14: Üst düzey üç emekli komutan hakkında yakalama kararı çıkarıldı.

SAAT: 09.13: Emekli Tümgeneral Erol Özkasnak hakkında da gözaltı kararı var. Özkasnak'ın Bodrum'daki evinde de arama yapılıyor..

SAAT: 09.00: Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nın Batı Çalışma Grubu'na yönelik yürüttüğü soruşturmada Ankara, İstanbul, Muğla, Adana ve İzmir'de arama gerçekleştiriliyor. Çok sayıda emekli ve muvazzaf asker hakkında gözaltı kararı var.

SAAT 8.50: 28 Şubat soruşturmasında 6 ilde bazı adreslerde arama yapılıyor. Bir hafta önce yapılan ilk operasyonun ardından bugün 6 ilde bazı adreslerde arama yapılıyor. Çok sayıda emekli ve muvazzaf asker hakkında gözaltı kararı var. Geçen hafta yapılan ilk operasyonda 18 kişi tutuklanmıştı. Tutuklananlar arasında dönemin Genelkurmay 2. Başkanı Emekli Orgeneral Çevik Bir de bulunuyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.