banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD MHP Urfa Balıklıgöl Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin

28 Şubat mağduru, 14 yıl sonra tahliye oldu

28 Şubat mağdurlarından Fahri Memur adlı mütedeyyin  şahıs,14 yıllık esaretin ardından serbest bırakıldı. Sevenleri tarafından cezaevi önünden alınan Memur, ardından Sidelya park konferans salonuna gitti.

Konferansta konuşma yapan Ramazan Keskin “ Bugün Fahri Memur kardeşimizin aramızda bulunmasından ne kadar mutlu isek; aynı şekilde İslam coğrafyasında insanların evleri başlarına yıkıldı, vücutları yakıldı, namusları kirletildi, nice insanlarımız şehit oldu, nice insanlarımız yurtsuz kaldı ve bu devam ediyor. Bunu düşündüğümüz zaman elbette ki mücadelemiz devam edecektir.” diye belirtti.

Malatya Emniyet Müdürü hakkında da görüşlerini belirten Keskin “Malatya’nın o gün ki Emniyet Müdürü Kemal İskender, Müslümanlara parmağını sallayarak; ‘Size göstereceğim’ diyordu. Müslümanlar da diyordu ki: ‘Biz sadece Rabbimizin bize olan emrini yerine getiriyoruz. Biz bu ülkenin çocuklarıyız. Bizden öncekiler idam edildi, sürgün edildi. Biz Müslüman ecdadın çocukları olarak bu yolda yürüyeceğiz.’  Ve şimdi hepinizin bildiği gibi Kemal İskender yerin altında, Allah’a hesap veriyor.” şeklinde konuştu.

Keskin  konuşmasının sonunda, “ Çocuklarımız; inancımıza, davamıza, İslam’a hizmet etsinler. Veya Müslümanlara hizmet etsinler. Bir İslam aliminin dediği gibi; ‘İslam’ın hizmete ihtiyacı yoktur, belki Müslümanların kendilerine ihtiyaçları vardır.’ Onun için kendilerine göre hareket etsinler, başkalarına göre değil.” sözlerine yer verdi.
                             
 

Programda Anadolu Platformu tarafından, Kobane bahane edilerek Güneydoğu’yu talan eden PKK çetelerini kınamak amaçlı basın açıklaması da okundu.  (Recep Fidancı – İLKHA)






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.