banner2
Öne Çıkanlar ABD Urfa Haliliye Emir Preldzic 4 Sanlıurfa Haber

2.500 kişiye iftar verildi-VİDEO

Karaköprü Belediyesi Anfi tiyatro alanında yapılan iftar yemeğine Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç eşi Turan Güvenç, Karaköprü İlçe Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi eşi Sema Çiftçi, Karaköprü İlçe Kaymakamı Mustafa Kutlu eşi Çiğdem Kutlu, AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Yusuf Eğilmez, İl Müftüsü İhsan Açık, Dergâh Camii emekli İmamı Sabri Yazar, Karaköprü Belediye Başkan Yardımcıları ve Meclis üyeleri, mahalle muhtarları, Sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve Aileleri ile birlikte gelen çok sayıda vatandaş katıldı. Başkan Çiftçi, yoğun ilginin gösterildiği iftar yemeğine gelen vatandaşları ve protokol davetlilerini ev sahibi olarak tek tek karşıladı. 2.500 kişiye verilen iftar yemeği menüsünde etli pilav ve güveç ikram edildi. Gerçekleşen iftar yemeğinde Ramazanın maneviyatına uygun olarak aynı sofrada buluşan Karaköprü, paylaşımın, huzurun ve beraberliğin örneğini adeta yansıtmış oldu.

BAŞKAN ÇİFTÇİ; “ALLAH BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİ BOZMASIN”

Karaköprü İlçe Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, iftar sonrası yaptığı konuşmada; “Bugün hep birlikte burada bu meydanda aynı sofrada bir paylaşımda bulunduk. Allah herkesten razı olsun tüm İslam coğrafyasına Ortadoğu coğrafyasına Müslüman âlemine böyle huzur ve mutluluk içerisinde iftarlar yapmayı nasip etmeyi diliyoruz. Rabbim inşallah birlik ve beraberliğimizi bozmasın katılımınızdan dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

BAŞKAN GÜVENÇ; “MÜCADELEMİZ YERYÜZÜNDE ADALETİN SAĞLANMASI İÇİNDİR”

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç ise yaptığı konuşmada; “Dünyanın birçok yerinde acı var gözyaşı var inşallah cenabı hak bunları dindirir. İnsanlar bizim yaptığımız gibi ağız tadıyla birlik beraberlik içerisinde oruç tutarlar diyorum bizim mücadelemiz bunun içindir yeryüzünde adaletin sağlanması içindir yeryüzünde barış içindir kardeşlik içindir hangi dinden olursa olsun insanların inançlarını rahatça yaşaması içindir bu mücadelemizde elbette sonuna kadar devam edecektir” dedi.

Daha sonra İl Müftüsü İhsan Açık ve Dergâh Camii emekli İmamı Sabri Yazar Hoca iftara katılan vatandaşlara iftar sonrası “Ramazan ayı ve Kadir Gecesi” konulu panelde konuştular.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.