banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Nicolò Zaniolo Urfa İsot Çömleği Beştepe Millet Camii

22 yıl çalışan Aymaz Siverek'i il yapamadı, görevi bıraktı
Siverek ilçesinde 1990 yılından beri kurulan ilçenin il yapılması ve kalkınması için mücadele veren Siverek İl Yapma Ve Kalkındırma Derneği Olağan Üstü Kongresi yapıldı.



Siverek İl Yapma ne Kalkındırma Derneği Genel Kurul açılış konuşmasını yapan derneğin 22 yılık başkanı Koçali Aymaz,’’22 yıldır dernek başkanlığı yapıyorum, bu güne kadar birçok başarılı çalışmalara imza attığımıza inanıyorum, Siverekli iş adamlarımızdan ve halktan yeterli desteği bulamadıklarının söyledi





Yapılan Genel Kurul Toplantısında Derneğin Gelir giderleri ve faaliyet raporları okundu ibraz edildi. Dernek Başkanı Koçali Aymaz oy birliğiyle derneğin fahri genel başkanı seçildi.



Yapılan oylamada Muzaffer Bayram oy birliğiyle Siverek’i İl Yapma Ve Kalkındırma Derneği başkanlığına seçildi.



Bayram kendisine başkanlık görevini veren üyelere teşekkür edip, derneği daha aktif bir hale getirmek için çalışacağını’’belirti

Kanalurfa.com
Haberin Videosu:

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.