banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Gaziantep Haliliye Belediyesi Akçakale

21 Mahallede Üstyapı Çalışması Sürüyor

Kentin muhtelif semtlerinde yürütülen altyapı çalışmaları hakkında bilgi veren Başkan Yardımcısı Arslan, “Kent merkezinde 21 mahallede hummalı bir şekilde çalışıyoruz. Asfalt sezonumuz başladı. 2012 yılında 60 Bin Ton asfalt kullanmayı hedefliyoruz” dedi.
Çalışmaların program dahilinde belirli takvimlerde yürütüldüğünün altını çizen Arslan, “Yunus Emre Caddesi’nde kaldırım ve yol çalışmalarımız sürüyor. Vali Konağı ve Eyyübiye Caddesi’nde çalışmalarımız olacak. Şuanda kentin 21 mahallesinde üstyapı çalışmalarımız devam ediyor. Altyapıda eksikliği olan sokaklarımızda kilitliparke, bazalt taş döşeme işi hummalı bir şekilde yürütülüyor” diye konuştu.
HALKA VERDİĞİMİZ RAHATSIZLIKTAN DOLAYI ÖZÜR DİLİYORUZ
2012 yılı içersinde 60 bin ton asfalt kullanmayı hedeflediklerini kaydeden Arslan açıklamasında şu sözlere yer verdi: “Halkımızın daha rahat ve daha çağdaş bir kentte yaşaması için elimizden gelen gayreti sarf ediyoruz. Bu çalışmalarımızdan dolayı esnafımıza ve vatandaşımıza rahatsızlık veriyor olabiliriz. Biz Şanlıurfa Belediyesi olarak bu çalışmalar sırasında bizlere biraz sabır göstermelerini bekliyoruz ve onlardan şimdiden özür diliyoruz” 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.