banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl haber Sanlıurfa Nicolò Zaniolo

Siyer Sınavına katkı sundular, plaket aldılar

2016 Kutlu Doğum Siyer Sınavı’na katkıları dolayısıyla Şanlıurfa’daki 26 kurumun yetkililerine Peygamber Sevdalıları Platformu İl Koordinatörlüğünce teşekkür plaketi verildi.

Peygamber Sevdalıları Platformu Şanlıurfa İl Koordinatörü İbrahim Halil Göven ve yönetim kurulu üyelerinden Emin Özaslan, Ali Durmaz ve Adem Sarıkuş tarafından, Kutlu Doğum Siyer Sınavı’nda gerek okul tahsisi konusunda yardımcı olan İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlerine, okul müdürlerine, öğretmen ve idarecilere teşekkür plaketi takdim edildi.

Sıcak ortamların oluştuğu plaket takdimi ziyaretlerinde memnuniyetlerini dile getiren okul idarecileri ve öğretmenleri düzenlenen Kutlu Doğum Siyer Sınavı için Peygamber Sevdalıları Platformu'na teşekkür ettiler.

Ayrıca Kutlu Doğum Siyer Sınavı için okul tahsisi konusunda göstermiş olduğu kolaylık ve katkı için İl Milli Eğitim Müdürü Metin İlci, İlçe Milli Eğitim Müdürleri ve Şanlıurfa İl Müftüsü İhsan Açık’a da bir teşekkür plaketi ve saat takdim edildi.

Ziyaret hakkında bilgi veren Peygamber Sevdalıları Platformu Şanlıurfa İl Koordinatörü İbrahim Halil Göven, “Türkiye geneli yapılan Kutlu Doğum Siyer Sınavı’nı Şanlıurfa’da da 9 bin 100 kayıtla gerçekleştirdik. Bu vesileyle 9 bin 100 kişinin Peygamber Efendimizin hayatını okunmasına vesile olduk. Aldığımız bilgilere göre Siyer Sınavı kaynak kitabını defalarca okuyan öğrencilerimiz oldu. Bu bizim için bir kazançtır. Siyer sınavında kaybedenimiz yoktu. İnanıyoruz ki Peygamber Efendimizin hayatını okuyan herkes kazanmıştır.” İfadelerini kullandı.

Katkıda bulunan 26 kurum ve kuruşlarına teşekkür plaketi ve Peygamber Sevdalıları baskılı saat verdiklerini ifade eden Göven, “Ayrıca bu sınavda emeği geçen kurum ve kuruluşlara teşekkür plaketi ve Peygamber Sevdalıları Baskılı saat hediye ettik. Urfa merkezde 26 okul müdürlüğüne Peygamber Sevdalılarından oluşan bir heyetle plaket ve saat takdim ettik. Bununla birlikle Milli Eğitim Şube Müdürlerine, Milli Eğitim İlçe Müdürlerine, İl Müftüsü İhsan Açık’a ve Milli Eğitim İl Müdürü Metin İlci’ye plaket ve saat takdim ettik. Katkılarından dolayı dua ediyoruz. Allah onlardan razı olsun.” şeklinde konuştu.

Öte yandan Şanlıurfa merkezde dereceye giren 26 kişiye ödüllerinin önümüzdeki 21 Mart Pazartesi günü saat 19.30’da Urfa City AVM’de düzenlenecek bir programla verileceği öğrenildi. (Ramazan Casuk-İLKHA)



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.