banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl Suruç MHP ABD

2012'de Şanlıurfa'da çözülmeyen faili meçhuller VİDEO

Çözüm için çabalar var ama hala açılamayan kapılar, çözülemeyen düğümler, sorulamayan insanlar var.

1901 kişi içerisinde Şanlıurfa’da yaşanan faili meçhullerde var. 10 ağustos 2011 tarihinde Çelikten Petrol İstasyonunda 2 kardeşin öldürülmesi bunlardan bir tanesi diğeri ise intihar olarak görünen fakat altında birçok nedenin olduğu ve birçok kişiye göre faili meçhul olan Bozova Kaymakamı Caner Akgün.

Akılda kalan faili meçhullerden bir tanesi çelikten kardeşlerin cinayetleridir. Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde çelikten petrol istasyonunu otomatik silahlarla basarak 2 kardeşin öldürülmesi olayının ardından 1,5 yıl geçti.

Her gelen devlet yetkilisi söz vermiş aileye olayın çözüleceğine dair. Fakat ailenin tüm şikâyetine rağmen çelikten kardeşlerinin cinayeti de başka bir araştırmada yine çözülemeyen faili meçhul cinayetler olarak yıllar sonra tekrar karşımıza gelecek gibi.

Şanlıurfa milletvekili Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Faruk Çelik olayı bildiklerini ve gerekli tahkikatların yapıldığını çözülmesi için aile ile görüştüklerini fakat tamam denince bazı olaylar hemen çözülmüyor demişti

Şanlıurfa’da yaşanan başka bir olay ise görünürde intihar olan ama geçen zaman içerisinde nedenleri bir türlü belirlenemeyen bir olay Bozova Kaymakamı Caner Akgün’ün intihar etmesiydi.

21 Eylül 2011 tarihinde tabanca ile yaşamına son veren Bozova Kaymakamı Caner Akgün’ün sır intiharı aradan bir yılı aşkın bir süre geçmesine rağmen aydınlatılamadı.

Yürütülen soruşturma kapsamında 31 yaşındaki Bozova Kaymakamı Caner Akgün’ü intihara sürükleyen olayla ilgili gözaltına alınan 6 kişiden 2’si tutuklandı. Fakat sonucu hala netleşmedi.

Kaynak:Kanalurfa

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.