banner2
Öne Çıkanlar karbonmonoksit Karbonmonoksit Zehirlenmesi Önlemleri Nelerdir Yeşilova Nicolò Zaniolo KCCA FC

Urfa'da yakalanan Albay'ın ifadesinde çıkan ilginç detaylar...

Şanlıurfa'da  20. Zırhlı Tugay Komutanlığı ve İl Jandarma Komutanlığı'na düzenlenen eş zamanlı operasyonda gözaltına alınan 63 askerin ifadelerinden ilginç detaylar yer aldı.

FETÖ şüphelisi olarak gözaltında bulunan askerler, 20. Zırhlı Tugay Komutanlığı Kurmay Başkanı Albay Necat Gör'ün örgüt içerisindeki yerinin üst düzey olduğunu ifade etti. Darbe girişimi sonrası Osmaniye Sıkıyönetim Komutanı olarak adı geçen Kurmay Başkanı Albay Necat Gör hakkında 14 Haziran'da Amerika'dan döndüğü ve FETÖ'nün üst düzey yetkilisi olduğu iddia ediliyor. 

ALBAYDAN TUĞGENERELA TALİMAT

Ayrıca Gör'ün Tugay Komutanı, Tuğgeneral Metin Alpcan'a FETÖ içerisindeki silsileye göre talimat verebildiği de öne sürülüyor.

Öte yandan operasyonda ele geçirilen ve örgüt içerisinde şifre olarak kullanılan 1 dolarlık 3 banknotta Albay Gör'ün üzerinden çıktı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.