banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl Suruç Urfa Haber Balıklıgöl

20 Ekim 2015 Salı Türkiye genelinde hava durumu

Meteoroloji Genel Müdürlüğünce yapılan son değerlendirmelere göre; ülke genelinin parçalı yer yer çok bulutlu olması bekleniyor. Sabah saatlerinde Mardin ve Şırnak, öğle saatlerinde Şırnak, Van ve Hakkari, gece saatlerinde Trakya, Çanakkale ile İstanbul'un Avrupa yakasının batı kesimlerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Sabah ve gece saatlerinde Marmara'nın doğusu, İç Ege, İç Anadolu'nun kuzeyi, Batı Karadeniz ile Orta Karadeniz'in iç kesimleri ile Tekirdağ çevrelerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün tahminlerine göre, hava sıcaklığında önemli bir değişiklik olmayacak. Rüzgârın güney ve batı, zamanla kuzeybatı kesimlerde kuzey ve kuzeydoğu yönlerden yönlerden hafif, ara sıra orta zamanla kuzeybatı kesimlerde yer yer kuvvetli (30-40 km/saat) esmesi bekleniyor.

 

BÖLGELERDE HAVA:

Marmara: Parçalı yer yer çok bulutlu, gece saatlerinde Trakya, Çanakkale ile İstanbul'un Avrupa yakasının batı kesimlerinin sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin doğusu ile Tekirdağ çevrelerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

Ege: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde iç kesimlerinde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.

Akdeniz: Az bulutlu, zamanla parçalı yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

İç Anadolu: Az bulutlu ve açık, zamanla bölgenin batısının parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin kuzey kesimlerinde yer yer pus hadisesi bekleniyor.

Batı Karadeniz: Parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

Orta ve Doğu Karadeniz: Parçalı ve az bulutlu, doğusunun çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde Orta Karadeniz'in iç kesimlerinde yer yer pus ve sis bekleniyor.

Doğu Anadolu: Parçalı ve az bulutlu, zamanla güneydoğu kesimlerinin çok bulutlu, sabah saatlerinde Şırnak, öğle saatlerinde Şırnak, Van ve Hakkari çevrelerinin hafif olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Güney Doğu Anadolu: Parçalı yer yer çok bulutlu, sabah saatlerinde Mardin çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

 

Bazı illerde hava nasıl olacak?

İstanbul: Çok bulutlu, Avrupa yakasının batı kesimleri sağanak yağışlı 16/22

Ankara: Parçalı yer yer çok bulutlu-puslu 13/24

İzmir: Parçalı ve çok bulutlu 16/26

Adana: Parçalı ve çok bulutlu 18/31

Diyarbakır: Parçalı yer yer çok bulutlu 11/26

Batman: Çok bulutlu 9/27

Van: Hafif yağışlı 4/19

(İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.