banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Diyarbakır

2 gündür kayıp olan kızın cesedi bulundu

Adana’da pazar günü parka gitmek için evden çıkan ve kendisinden haber alınamayan 6 yaşındaki Gizem'in bulunması için yürütülen çalışmalar sonucunda bu sabah saatlerin küçük kızın cesedi bulundu.

 

Gizem'in naaşı Adli Tıp'a götürüldü. Yapılan ilk incelemeye göre Gizem'in işkence yapılarak öldürüldüğü belirlendi.

 

Küçük Gizem'in bulunması için yürütülen soruşturma kapsamında, küçük kızın akrabası S.A. (25) gözaltına alındı. Zanlının ifadeleri sonucunda Gizem'in cesedine, Karaisalı yolundaki Rüzgarlıtepe mevkisinde ağaçlık bölgede ulaşıldı.

 

İlk belirlemelere göre minik Gizem'in bıçaklandığı ve boğulduğu, daha sonra cesedinin bir kısmının yakıldığı belirlendi.

 

Öte yandan Katil zanlısının Gizem'in akrabası olduğu öğrenildi. Zanlının, Gizem'in ablasıyla evlenmek isteyen, ancak evlenmelerine izin verilmemesinden dolayı intikam duygusuyla olayı gerçekleştirdiği iddia edildi.

 

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.   (Yunus Emre - İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.