banner2
Öne Çıkanlar Kovancı Mahallesi Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba Rafael Camilerimiz kiliseleri andırıyor Karaköprü’de İsmar tepkisi

180 Bin Hane'de Elektrik Kaçak!

Şanlıurfa Tedaş İl Müdürü Esin Eroğlu, "Doğu ve Güneydoğu da 301 bin köy abonesi var. Nerden bakarsan 301 köyde en az 1 milyon insan yaşıyor. Ama gösterilen abone sayısı 301 bin'dir. 301 bin abonenin 180 bin tanesine 0 TL, 60 bin tanesine 5 TL, 20 bin tanesine 10 TL, 2000 aboneye ise 100-150 TL geliyor" dedi.
Eroğlu, Evet, bizim hatalarımız ve eksikliklerimiz var bunu kabul ediyoruz. Hizmeti götüremiyorsak vatandaşlar gelip burada bize bağırıp çağırıyor en doğal haklarıdır,ama sizde bize yardımcı olun birlikte bir adım atalım. 5 aydır biz size geliyoruz. Gecikme bedeli, tarımsal sulama kampanyası, sayaçların müdahalesi, kaçak elektik kullanana gel seni afettik diyoruz. Hep al al al nereye kadar verebilirim. Burası bir işletme Doğu ve Güneydoğu da 10 bin insan buradan evlerine aş ekmek götürüyor. Sadece Şanlıurfa'dan 2 bin kişi burada çalıştığını söyledi.
Son günlerde Eyyubiye ve Devleştin de yaşanan elektrik sıkıntısına da değinen Eroğlu, "mecburen gece kesip bakım yapıyoruz. Bu bölgelerde bakım bu akşam bitiyor. Başka bölgelere geçecek. Gün boyu elektrik kesilmiyor. Gündüz okul, sağlık ocağı işyerleri var. Bu saatlerde elektrik sıkıntısı yaşanırsa isyan çıkar" dedi.

Şehmus Aydoğdu/GAPgündemi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.