banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Siverek Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Türkiye Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin

16 yaşındaki kız, Babasını av tüfeği ile vurdu

Balıkesir'de eşi ve çocuklarına şiddet kullandığı ileri sürülen şahıs, 16 yaşındaki kızı tarafından av tüfeğiyle vurularak öldürüldü.
İddiaya göre, Ertuğrul köyünde çocuklarına ve eşine şiddet uyguladığı ileri sürülen Hasan İ., (45), eşi Sevim İ.'yi (35) bağırıp dövmeye başladı. Annesinin dayak yemesine dayanamayan kızları Ö.İ. (16), evdeki av tüfeğini alarak babasına ateş etti. Göğsünden yaralanan şahıs kapının önünde yere yığıldı. Jandarma ve 112'ye haber verilmesinin ardından olay yerine gelen ekiplerin müdahalesine rağmen Hasan İ. hayatını kaybetti. Şahsın cenazesi, yapılan incelemenin ardından otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu'na
gönderilirken, cinayet zanlısı kızı Ö.İ. jandarma tarafından gözaltına alındı. Ruhsatsız olan suç aleti av tüfeğine el konulurken, Ö.İ. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Ö.İ.'nin, "Babam bizi sürekli dövüyordu. Dayağından bıktık, bugün evdeyken yine annemi dövmeye başladı. Evdeki tüfeğimizi alıp ateş ettim" dediği öğrenildi.
Öte yandan, Ö.İ.'nin bir süre önce kaçıp başka şehre gittiği, genç kızın eve dönmesinin ardından Hasan İ.'nin bu olay nedeniyle evdekilere şiddet uyguladığı ileri sürüldü.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

İHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.