banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Eyyübiye

15 yaşındaki çocuk 11 işyerini soymak suçuyla tutuklandı

Diyarbakır Valiliği tarafından yapılan açıklamada, merkez Yenişehir ile Kayapınar ilçelerinde Ekim ve Kasım aylarında meydana gelen 11 işyeri soygunuyla ilgili, hırsızlık olayını gerçekleştirdiği belirtilen Ş.Ş.K. (15) adlı şahıs, yakalanarak, çıkarıldığı mahkemece  tutuklandığı belirtildi .

Tutuklanan Ş.Ş.K. (15) adlı şahsın firari olarak arandığının da belirtildiği açıklamada, “İlimiz Yenişehir ve Kayapınar  ilçelerinde Ekim ve Kasım aylarında meydana gelen 11 farklı işyerinden hırsızlık olaylarına ilişkin olarak yapılan çalışmalar kapsamında, söz konusu hırsızlık olaylarını gerçekleştirdiği tespit edilen ve firari olarak aranan Ş.Ş.K. (15), 26.12.2014 tarihinde yakalanarak çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanmıştır.” ifadelerine yer verildi. (İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.