banner2
Öne Çıkanlar Urfa Harran Üniversitesi Urfa Haber ak parti Haliliye

Urfa eski Emniyet Müdürü Mehmet Likoğlu firarda

15 Temmuz darbe girişimi sonrası başlatılan FETÖ Terör örgütü soruşturması kapsamında gözaltına alınan eski Şanlıurfa valileri Yusuf Yavaşcan ve Şahabettin Harput'tan sonra hakkında gözaltı kararı bulunan eski Emniyet Müdürü Mehmet Likoğlu ise halen firarda... 
FETÖ'ye yönelik dava ve soruşturmalarda haklarında yakalama kararı olan Fetullah Gülen, Emre Uslu, Ekrem Dumanlı, hakim, savcı ve iş adamlarının yanı sıra bazı emniyet müdürleri de firari durumda.
Fetullahçı Terör Örgütü'nün, "şikede kumpas" yaptığına ilişkin İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında, İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünün 19 Nisan'da düzenlediği operasyonda, haklarında gözaltı kararı bulunan eski Zaman Gazetesi Genel Yayın Müdürü Ekrem Dumanlı, eski Fatih Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şerif Ali Tekalan, eski Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Osman Karakuş, eski Şanlıurfa Emniyet Müdürü Mehmet Likoğlu, eski Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Mutlu Ekizoğlu ve avukat Halil İbrahim Koca adreslerinde bulunamadı.

Zanlılardan Dumanlı, Tekalan, Karakuş ve Koca'nın yurt dışında olduğu, Likoğlu ve Ekizoğlu'nun haklarında yurt dışına çıkış yasağı bulunduğu, bu sebeple ya yurt içinde saklandıkları ya da kaçak yollarla yurt dışına çıkmış olabilecekleri belirtildi.
(urfastar)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.