banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Şanlıurfa Valiliği urfahaber Sanlıurfa Pirhalil

12 AK Parti adayları Halfeti’de

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Şanlıurfa Milletvekili adayı Nureddin Nebati öncülüğünde AK adaylar Halfetililere tanıtıldı.

7 Haziran'dan sonra AK Parti iktidarı olarak % 50 oy alarak 400 Milletvekiliyle Şanlıurfalıların, Halfetililerin emrinde olacaklarını belirten AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Şanlıurfa Milletvekili adayı Nureddin Nebati, “Seçimden sonra AK Parti iktidarı % 50 oy ve 400 Milletvekiliyle milletin hizmetinde olacak. AK parti olarak iktidarda olduğumuz 12 yıldır sorunları çözüyoruz ve çözmeye de devam edeceğiz. Bölgede kangren hale gelmiş olan yılların sorunu elektrik problemini giderdik. Şanlıurfa’dan 12 Milletvekiliyle Meclise giderek ilimizin ve ilçelerimizin sorunlarını kalıcı olarak çözmeye çalışacağız” dedi.

Halfeti ilçesinde vatandaşlara hitab eden Nebati ve beraberindekiler, aday tanıtımı sonrasında çevreye dağılarak esnaf     ziyaretinde bulundular.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.