banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Nicolò Zaniolo Urfa İsot Çömleği uyuz Nasıl bulaşır

11.11.11'de bakın neler olacak?
MİLYONLARCA insan belki de saatlerinde, dijital aletlerinde ve takvimlerinde yüzyılda bir olabilecek bu durum karşısında gözlerini bile kırpmayacak. Fakat sayıbilimciler, metafizikçiler, medyumlar ve müritleri, gizli güçlere inananlar ve komplo teoricileri; geniş çaplı bir insani uyanış, ahenkli bir çakışma, hatta yeni bir boyuta kapıların açılması için işaretler bekliyor olacak.

Bazıları ise bilinçte büyük değişimler olacağı tahmininde bulunuyor. Binlerce kişi 11.11.11 törenleri için toplanacak, danslar yapacak. Kimileri ise videolar çekecek. Facebook’ta bu tarih için sayfalar açıldı bile.

Bilinçaltına giden sayı

Kendisini “Solara” olarak tanıtan Perulu bir 11-11 uzmanı yaptığı açıklamada, “Gezegende bir değişim görüyorum. Bu tarihle çakışacak. 50’den fazla ülkede gruplar bu tarihi kutlayacak. Dünyalar içindeki dünyaları denetleyen sessiz izleyiciler olarak birlikte oturacaklar” dedi. Sayıbilimciler, Hür Masonlar ve okült (gizemli) gruplar için 11 sayısının özel bir tınısı var. Bu sayı kimilerine göre bilinçaltına giden bir kanalı temsil ediyor. Solara’ya göre insanlığın doğuşundan beri süregelen iyi-kötü paradigması gibi bir dualizmi (ikiciliği) içeriyor.

İşte o özel günün internet geyikleri

İnternette ‘11’ üzerine geyikler eksik olmuyor:

- 11 Eylül terör saldırıları 11’i simgeleyen İkiz Kuleler’e yapıldı. Hatta Dünya Ticaret Merkezi’ne çarpan ilk uçağın uçuş numarası 11’di.
- 11’inci yüzyılda yaşayan İrlandalı Başpiskopos Saint Malachy kıyametten önce 112 Papa’nın görev yapacağını söyledi. Şu andaki Papa 16’ncı Benedict 111’inci.
- 1’inci Dünya Savaşı’nda ateşkes 11.11.1918’de saat 11’de imzalandı. Rotahaber.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.