banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

11 Nisan sönük kutlandı

11 Nisan etkinliklerine Vali Celalettin Güvenç,  AK Parti Milletvekillileri Dr. Abdülkerim Gök, Mahmut Kaçar, İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez, CHP Milletvekillileri Sezgin Tanrıkulu, Prof. Dr. Nurettin Demir, İl Başkanı Ferhat Karataş, Belediye Başkan Vekili M. Fevzi Yücetepe, Belediye Başkan Yardımcıları, Tugay Komutanı Tuğ. Gen. İhsan Başbozkurt ve kurum müdürleri katıldı.

 

Belediye Konferans ve Nikah Salonu (Urfacity AVM)  önünde Halk Oyunları Gösterisi ile başlayan etkinlikler, salonda resim sergisi ve günün anlam ve önemine uygun konuşmalar için salona geçildi.

 

Burada Şanlıurfa’nın kurtuluş serüvenenini anlatan Belediye Başkan Vekili M. Fevzi Yücetepe; “Şanlıurfa birlik ve beraberlik içerisinde dünyanın en eski tarihi olan kenttir” dedi.

Daha sonra kürsüye gelen CHP Milletvekili Prof. Dr. Nurettin Demir; “Şanlıurfa Kuva-i Milliye ruhu kurtuluş mücadelesi verdiler. Bugünde emperyalizme karşı aynı ruhla çalışacaklarına eminim” dedi.

Son olarak kürsüye gelen AK Parti Milletvekili Dr. Abdülkerim Gök ise; “Dil, din ve ırk renklerine bakmadan birlik içerisinde kurtuluşa eren Urfa, !984’te TBMM’de Şanlı unvanı verilerek anlamlandırıldı. Aynı kardeşlik duyguları ile bugün Şanlıurfa bölgeye ve ülkeye örnek bir yaşam sergiliyor” dedi.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.