banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Urfa Haber büyükşehir Başbakan Erdoğan

11 Nisan projesi hayata geçiyor

11 Nisan Stadyumu yıkıldı, yerine yapılması planlanan proje nihayet gün yüzüne çıktı.

Mimarlar odasının çizdiği proje sosyal medya kullanıcıları eleştirsede Büyükşehir Belediyesinin çizdiği proje sosyal medya kullanıcıların beğenisini aldı.

açılacak 35 metre yolun yanında büyük bir caminin bulunması, otoparkın yanında yaklaşık 3 dönüm ticari alan ve kalan yaklaşık 35 dönümün ise yeşil alan ve su hareketlerinin olduğu proje beğenildi.

 

Bilindiği gibi Şanlıurfa Mişlletvekili Çalışme ve Sosyal Gğüvenlik Bakanı Faruk Çelik'İn girişimleri ile spor bakanlığından alınan Şanlıurfa'nın en önemli yerinde bulunan saha yıkılarak en değerli arazi yeşil alan olmak üzere 400 proje vaadiyle Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesine devredildi.

Mahkemelik olan arazinin mahkeme sürecinin sona gelinmesi ile birlikte beklenen proje çıktı. Büyükşehir Belediye bu çok önemli projeyi hayata geçirecek. 

İşte o proje...

Anahtar Kelimeler:
11 Nisan Projesi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.