banner2
Öne Çıkanlar ABD Urfa Haliliye Emir Preldzic 4 Sanlıurfa Haber

11 Nisan Meydanıyla ilgili flaş karar!

Şanlıurfa’da halkın ve bazı sivil toplum kuruluşlarının tepkisine neden olan ve bazı Belediye Meclis üyeleri tarafından mahkemeye verilen projenin iptaline ilişkin kararı Cumhurbaşkanlığı verdi.

Cumhurbaşkanlığı tarafından geçtiğimiz günlerde bilirkişi heyeti gelmiş 11 Nisan meydanında inceleme ve çalışmalar yapmıştı.

Bilirkişi heyetinin yaptığı çalışmalar sonucunda hızla rapor hazırlayan Cumhurbaşkanlığı kararı verdi. Cumhurbaşkanlığının kararına göre, 11 Nisan Meydanı AVM yerine yeşil alan yapılacak. 11 Nisan meydanına verilen karardan mutluluk duyan Şanlıurfalı vatandaşlar Cumhurbaşkanlığına ve bilirkişi heyetine teşekkür ederek alınan bu kararın Şanlıurfa’nın geleceğine büyük bir destek olduğunu söylediler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.