banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD MHP Haliliye

11 Nisan Kutlamaları Başladı


Belediye Sergi Salonundaki serginin açılış kurdelesini Vali İzzettin Küçük ve Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç birlikte keserken, sergiye vatandaşların büyük ilgi gösterdiği görüldü. Başbakanlık Devlet Arşivleri Genel Müdürlüğü'nün arşivinde yer alan ve Osmanlı döneminde padişahların, Divan-ı Hümayun'un Urfa ile ilgili aldığı kararlar ve kayıtların yer aldığı 32 belgenin sergilendiği sergiyi gezen Vali Küçük, serginin ardından Büyükşehir Belediye Başkanlığına seçilen Celalettin Güvenç’i de makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Başkanlığa Seçilen Güvenç’e Hayırlı Olsun Ziyareti

Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç’e hayırlı olsun ziyareti sırasında “Şanlıurfa’nın köyünden kasabasına kadar birçok alanda Vali olarak hizmetlerde bulunmuş ve bunun neticesinde Şanlıurfalıların gönlünde büyük bir yer edinmiş” şeklinde bahsettiği Başkan Güvenç’i tebrik ettiğini ifade eden Vali Küçük, bundan sonra da büyük çalışmaların yapılacağına inandığını belirtti. Şanlıurfa’yı bu günlerden çok daha iyi olacak bir şekilde beraberce yarınlara götüreceklerini sözlerine ekleyen Vali Küçük: “Şanlıurfa’nın bugünü dünden çok daha güzel, yarınları da bugünlerden çok daha iyi olacak. Şanlıurfa’da yaşayanlar yapılacak hizmetlerle burada yaşamaktan çok daha mutlu olacaklar. Başkanımıza da çok başarılı çalışmalarının devam edeceği inancıyla yeni görevinin hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç ise ziyaret sırasında yaptığı açıklamada ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Sayın valimizin gösterdiği ilgiden dolayı gerçekten çok teşekkür ediyorum. Kendisine de hayırlı olsun diyorum. Kendisi de çok tecrübeli bir devlet adamı. İlimize de mutlaka büyük hizmetler yapacaktır. Kısa sürede de bunu gösterdi. Göreve başladıktan sonra birçok meşakkatli işin üstesinden geldi. Hiç bir yabancılık çekmeden büyük bir öz veriyle işine koyuldu. Kendisine de gösterdiği bu ilgiden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Açıklamasında Şanlıurfa’yı ortak akılla yöneteceklerini kaydeden Başkan Güvenç: “Valimizle, diğer kamu kurum teşkilatlarıyla, Sivil Toplum Kuruluşlarıyla ve halkımızla beraber Şanlıurfa’yı yöneteceğiz. Çünkü artık şehirlerimiz tek adam tarafından yönetilemeyecek kadar büyük; o derece önemli sorunları ve hedefleri var. Birlikte uyum içerisinde; abi, kardeş gibi büyük bir samimiyetle, klasik bürokratik anlayışlara takılmadan bu şehre hizmet edeceğiz. Çünkü milletin emaneti üzerimizdedir. Bunun sorumluluğu ve vebali vardır. Bunu da bu şehir bütün kadrolarıyla da başaracak düzeydedir” dedi.

Vali Küçük ziyareti sırasında hazır bulunan Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili Mahmut Kırıkçı ve Belediye Meclisi Başkan Vekili Ahmet Kaytan’la da tanıştıktan sonra belediyeden ayrıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.