banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Taşlıdere Belediye trafik kazası Aşağı Yazıcı

11 Nisan Kutlama mesajı yayımlandı

Özyavuz; "Şanlıurfamızın düşman işgalinden kurtuluşunun 90.yıldönümü kutlu olsun'' dedi.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Çağla Aktemur Özyavuz, Şanlıurfa'nın Fransız işgalinden kurtuluşunun 90.yılı için yazılı bir mesaj yayınlayarak tarihe önemli bir yere sahip olan kurtuluşunda gösterilen onurlu direnişin ve vatanın toprağı için neleri yaptıklarını herkese çok iyi gösterdiklerini dile getirdi.

Özyavuz ; "Şanlıurfa, 11 Nisan 1920'de halkın üstün mücadelesi sonunda, tarihte, kendi kendini kurtaran şehirlerden birisi olma onurunu Urfa'nın tarihine yazmıştır. 11 Nisan günü, Şanlıurfa halkı, tarihe onurlu bir şekilde ismini yazdırmıştır. Çok zor şartlar altında kazanılan bu zafer Urfa halkının vatanı için neleri göze aldığını çok iyi göstermiştir. Kurtuluşta şehit olanları tekrar rahmetle anıyor böylesi bir mücadele gösterdikleri için onların bize bıraktığı bu toprakları canımız pahasına koruyacağımızı bilmelidirler. Onların sayesinde şuan bu topraklar içersinde özgürce ve hür bir şekilde yaşayabiliyoruz.   Halkımızın 11 Nisan Kurtuluş Bayramını en içten dileklerimle kutlar, saygılarımı sunarım'' şeklinde konuştu.

11 NİSAN'A BİR KUTLAMA MESAJI DA BARIŞ DURAK'TAN

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Çağla Aktemur Özyavuz'un basın danışmanlığını yapan ayrıca Tatlıses Şirketler Gruop'da yöneticilik yapan Gazeteci- Yazar Barış Durak tüm Şanlıurfalıların 11 Nisan Kurtuluş Bayramını . Bu nedenle bir mesaj yayınlayan Barış Durak İstanbul ve Ankara başta olmak üzere tüm Şanlıurfalıların her zamam hizmetlerinde olduklarını,kapılarının her zaman sonuna kadar açık oldığunu söyledi.
 
Şanlıurfa'nın Fransız işgalinden kurtuluşunun 90.yıldönümünü kutladığını belirten Barış Durak,Şanlıurfa'nın büyük bir destan yazdığını bu destanlada tüm dünyaya örnek olduğunun altını çizdi.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.