banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Balıklıgöl Sanlıurfa Haber Uluslararası Robot Yarışması nedir? ABD Dış İşleri Bakanı John Kerry

10.000 İnsan Suya Kavuşacak

            Birecik İlçe Kaymakamı  Ozan BALCI'nın İl Özel İdaresi yetkilileri ve proje dâhilindeki köy muhtarları yaptığı görüşmeler sonucunda hazırlanan proje ile kurulacak 3 tane 500 ton ve 1 tane 1500 ton'luk biriktirme deposu ile i 75 km'lik ishale hattı üzerinden 30 köye içme suyu sağlanacak muhtarlarımız da kurulacak "Su İşletme Birliği"nde aktif olarak görev alacaklardır.

Şanlıurfa Valiliğinin desteği ile alınan İller Bankası Köy Kalkınma Payları Ödeneği, 2010 yılı KÖY- DES bütçesinden sağlanan ödenek ve Birecik İlçesi ve Köylerine Hizmet Götürme Birliği'nin imkânları ile hayata geçecek proje köylerimizde yaşayan vatandaşlarımızda büyük sevinç uyandırdı.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.