banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl Balıklıgöl Suruç Urfa Haber

10 Nisanı duyan çiftçiler salonu terk etti
Enerji Bakanı Taner Yıldız'ın Şanlıurfa ziyaretinden sonra alınan kararları çiftçiye tebliğ etmek için Viranşehir'de Kaymakam Muhammed Lütfi Kotan'ın da katıldığı bir toplantı düzenlendi. Toplantıya Belediye Başkan V.Mehmet Burun, Şanlıurfa'dan Tedaş İl Müdürü Aziz Gündüz, DSİ 15. Bölge Müdürü Nazim Kahraman, Yeraltı Şube Müdürü M.Emin Baysal, Sondaj Şube Müdürü Mehmet Delibalta, Sivil Toplum Kuruluşları,Daire amirleri ve çiftçiler katıldı.

Toplantıda bir konuşma yapan Kaymakam Kotan''Burada toplanmamızın amacı Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımızın Şanlıurfa ziyeretinde aldığı kararları sizlere tebliğ etmektir. Biz bize verilen görevi yerine getiriyoruz''dedi. Ardından söz alan Tedaş İl Müdürü Aziz Gündüz 'Bu yıl abonesi olmayan ve ruhsatı çıkmayan Çiftçilerimiz ekin ekme zahmetinde bulunmasınlar, çünkü buna müsade edilmeyecek. Bu işlemleri 11 Nisan'a kadar bitirmeleri lazım'' diyince çifçiler mevcut şekilde tarlalarımızı da satsak da bunun altından kalkamayız deyip salonu terk ettiler.

İlçe Kaymakamı Kotan çiftçileri sakinleştirip yerlerine oturmaya davet edince bir kısım çiftçi otururken bir kısmı ise salonu terk etti. Salonda kalan çiftçiler de durumdan şikayetçi olup bir çözüm bulunması için çare bulunmasını talep ettiler. Toplantı gerçek amacına ulaşmadan sona erdi. Toplantı yaklaşık 1.5 saat sürdü. 







 

 

 










bizimgazete63.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.