banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Balıklıgöl ABD Dış İşleri Bakanı John Kerry Ürdün Teknik Direktör Cihat Arslan

1 günde asfaltlayıp trafiğe açıyorlar

 

Asfalt Caddesi ve Samsat Meydanında yaşanan trafik yoğunluğunun önüne geçmek için geçtiğimiz günlerde yeni yol düzenlemesine giden Büyükşehir Belediyesi, bölgede revizyon çalışmaları başlatarak eskiyen asfaltın yerine standartları yüksek yeni yollar kazandırdı.

Trafik akışının aksamaması için çalışmalarını hummalı bir şekilde sürdürerek 1 günde yolları asfaltlayarak araç trafiğine açan Büyükşehir Belediyesi, tarihi mekanlara giden en işlek caddelerin standartlarını yükseltti.

Şanlıurfa'nın tüm ilçelerinde olduğu gibi kent merkezinin dört bir yanında çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi'nin özverisi, vatandaşların takdirini topluyor.

EYYÜBİYE, YENİ BULVARA KAVUŞUYOR.

Eyyübiye ilçesinde Briketçiler Sitesi’nin istimlak sorunun çözüp Briketçi esnafının yeni yerine taşınmasını sağladıktan sonra bölgeye yeni bir bulvar kazandırmak için çalışma başlatan Büyükşehir Belediyesi, söz konusun yolun asfalt çalışmalarına başladı.

Eyyübiye bölgesindeki trafik akışını oldukça rahatlatacağına inanılan yolda hummalı bir çalışma başlatan Büyükşehir Belediyesi ekipleri, bulvarı 1 gün gibi kısa sürede asfaltlayarak araç trafiğine açmayı hedefliyor.

Çalışmalardan dolayı memnun olan Bölge halkı Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi'ye teşekkür etti.

Bölge esnafı olan Celal Bulut," Allah razı olsun yollarımız eskiden çok kötüydü sağolsunlar yollarımızı şimdi yapıyorlar, asfalt yapıyorlar, Büyükşehir'e teşekkür ediyoruz" dedi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.