banner2

Değerli Kürt kardeşim ve ey halkım! Kürt bir kardeşiniz olarak soruyorum. Şimdi başta ABD olmak üzere, batılı emperyalistleri tanıdınız mı? Bu zalimler hiç yaralı parmağa şey eder mi? Bu münafıklar Kürt, Türk Arap kısaca mazlum Müslüman halklara dost olur mu? Bu kalleşler için, Kobani, Rojava, Erbil, Amed, Bağdat, Şam, İstanbul, Mekke Medine, Kahire veya herhangi bir İslam beldesi değer ifade eder mi?

Dünyayı sömürmenin yolu dünya halklarını birbirine düşürmekten geçiyor. Güç İslam ümmetinin elindeyken, ümmet gücünü dünyada adalet, huzur ve güvenin tesisi için kullanıyordu. Ancak emperyalistler, tam tersini yapıyorlar. Dünyaya şöyle bir kuş bakışı bakın. İslam diyarı ölüm tarlalarına dönüşmüş… Her yerde işgal, katliam, sömürü ve talan…

Bir an düşünelim. Neden İslam diyarı hep savaş alanıdır. Biz kendimizi biliyoruz bileli hep böyle. Ama küfür diyarı güllük gülistan... Onlar mazlum halklardan talan ettikleri servetler, kan ve gözyaşları üzerine saadetler! oluşturma peşindedirler. Ne yapıp edip bunu hep başarıyorlar. Mazlum halkların kendi kararlarını kendilerinin alasına bir türlü müsaade etmiyorlar. Çünkü söz halkın olduğunda, şöyle veya böyle onların piyonları olan satılmış, hain idareciler gidecek ve onların saltanatları bitecektir. Onlar gidince de emperyalistlerin sömürü çarkları duracaktır. O zaman İslam diyarındaki tüm mazlumlar hem kendilerine, hem de dünya mazlumlarına fazlasıyla yetecek servet ve zenginliklere sahip olacak. Hem de emperyalist zalimlerin sömürü ve zulümlerine dur diyecek bir güç be kuvvete kavuşacaktır.

Bize diz çöktürmek için gizli aşikâr, gece gündüz plan yapan emperyal zalimler bizim iyiliğimizi düşünür mü? Artık daha iyi anlaşılmıyor mu ki, emperyalistler bizim mahallelerimizden kendi hesaplarına çalışacak birilerini buluyorlar. Bu piyonlar; sağcı solcu veya futbolcu olabildiği gibi, şeyh, derviş, hoca efendi kılığında da olabiliyor. Bunlar için dinli dinsiz fark etmiyor. Önemli olan kendilerinin sömürü çarklarının sorunsuz işlemesidir.

EREGENEKON, BALYOZ, GLADYO, KONTR GERİLLA, PKK, DHKPC, DEV SOL, IŞİD, KAİDE, PARALEL ve daha onlarca grup cemiyet, cemaat, örgüt vs. niçin? Kaldı ki bu vb. örgütlerin sadece yerel olmadıklarını, birçoğunun küresel olduklarını şimdi daha iyi anlıyoruz. Yine bu örgütler bizim öz evlatlarımızın gücü, kanları, emekleri ve alın terleri üzerinden besleniyor. Kürdü, türkü, arabıyla bizim halkımız birbirlerine düşürülüyor. Akan kan bizim kanımız, canlar bizim canlarımız ve talan olan diyarlar bizim diyarımız. Şairin dediği gibi: “çalışan ben, yorulan ben mal benim değil. Vuran benim vurulan ben el benim değil…

Dünyanın neredeyse tamamını güya arkasına alan emperyalistler, Işid 3-5 yıl içinde ancak kontrol altına alabilecekmiş!.. Kontrollü kaos ve yok etme planı… ABD li başka bir yetkiliyse, bu savaşın 30 yıl sürebileceğini söylemektedir. Bunun manası onlarca yıl hem bizim evlatlarımız imha edilecek, hem annelerin feryadı, çocukların çığlıkları devam edecek… Hem de emperyalist sömürü birkaç asır daha ötelenmiş olacak. Başka bir deyimle, kim bilir ümmetin, mazlumların azadı nice baharlar daha geciktirilmiş olacak.

Şu halde tüm zalimlerin dolap desise ve tuzaklarından kurtulmak için… Kendimiz olmak, özgür olmak, insanca yaşamak için ümmet ruhu ve İslam kardeşliğiyle birbirimize dönmek, sarılmak zorundayız. Birlik beraberlik, kardeşlik içinde samimi olarak bir araya gelmek zorundayız. Güç birliği, yardımlaşma ve dayanışmayla kucaklaşmak zorundayız.

Yıllardır bizi değişik cephelere ayrıştırıp birbirimize düşürdüler. Sadece bizim yaşadığımız Anadolu değil, tüm İslam coğrafyasında da aynı sinsi planlar devam ediyor. Yetti artık bunca hain tuzaklar ve bu tuzaklara adeta gönüllü olarak düşmeler…

Unutmayalım ki biz mazlum halkların yaşadığı bu mezalim ve zilletin sebebi bizim güçsüzlüğüz veya düşmanımızın güçlüğü değildir. Asıl sebep bizim gücümüzün dağınıklığıdır. Şu halde çare bu güç dağılımını ortadan kaldırmaktır. Başka bir şeye gerek kalmadan, ayağa kalkmak ve tüm yaralarımızı sarmak için bu yetecektir. Birliğin beraberliğin gücü tartışılmaz. Gün kardeşlik günüdür. Yardımlaşma, dayanışma günüdür. Haydi, hep beraber… Selam… Dua…

Not: İslam diyarını ateş topuna ve ölüm tarlalarına çeviren haçlı ve Siyonist güçlerin tamamını lanetliyorum. Onların oyunlarına gelen vatan evlatlarını, silkinip uyanmaya davet ediyorum. Bu kargaşalarda hayatlarını kaybeden tüm ümmet evlatları için rahmet, acılı ailelerine sabır ve selamet diliyorum. Kürdü türkü arabıyla tüm kardeşlerimi de sağduyu ve sükûnet için çalışmaya davet ediyorum.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.