banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Urfa Haber Sanlıurfa büyükşehir

ZMO’DA TOPRAK LABORATUVARLARI TEK VÜCUT OLDU

Toplantıya Odamız Genel Başkanı Özden GÜNGÖR, Oda Başkanı Ali Rıza ÖZTÜRKMEN, Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Aksakallı, İbrahim PINARBAŞI, Deniz Melik katılarak, İldeki Toprak Laboratuvarları problemlerini dinlediler. Yeni sistemle ilgili bilgilendirmeler yaparak, laboratuarların uymaları gereken konulardan bahsettiler.
Genel Başkan Özden Güngör: Odamızın toprak laboratuarlarında çalışma esaslarını belirleyerek, Urfa’da kendi modellerini oluşturmasının çok güzel olduğunu belirtti.
Sorunlar dinleyen yetkililer Laboratuvarların yeni sistemle daha modern ve başarılı olacaklarını dile getirdiler. Bu sistemin önümüzdeki günlerde daha hızlı ve verimli olacağını açıkladılar.
Toplantının ZMO Urfa Şube Başkanı Ali Rıza ÖZTÜRKMEN Başkanlığında laboratuar sorumlularıyla, 2015 yılına ait resmi fiyatın 48 TL olduğu, ancak ilimiz çiftçisine analizin 40 TL den yapılacağı duyuruldu.
Ziraat Mühendisleri Odası Şanlıurfa Şube Başkanı Ali Rıza ÖZTÜRKMEN “ilimizdeki 24 yetkili toprak laboratuarımızla yeni sistemi değerlendirme toplantısına bilgilendirme için katılan Gıda Tarım Hayvancılık il Müdürlüğümüz yetkililerine geldikleri ve toplantımıza katkı sağladıkları için teşekkürler ediyoruz. Daha sonra ilimizdeki 24 laboratuvar yetkilisiyle ortak hareket etmek ve ilimizin bu sektörünün örnek olmasını sağlamak amacıyla prensip kararları aldık. Yeni sistemin kullanımına süratle geçerek daha örnek bir il olmayı hedefledik. İlimizdeki Laboratuvarlarla ortak fiyatımız 40 TL olacak, hiçbir şekilde fazla ya da eksik fiyat uygulanmayacaktır” dedi. Tüm grup aynı prensip gereği daha hızlı, hassas, hatasız ve doğru analizler yapacaklarını bildirdiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.