banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Eyyübiye

ZMO Tarım sorunları için arayışta
TMMOB Şanlıurfa Ziraat Mühendisleri Odamı Yönetim Kurulu Üyeleri Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Halil Mutlu ve Şanlıurfa İl Genel Sekreteri Uğur Büyükhatipoğlu'yu ziyaret ederek, yapılması gerekenler hakkında bilgi alışverişinde bulundular.
Tarımla ilgili yaptığım çalışmalar nedeniyle beni ziraatçı diye biliyorlar diyen Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Halil Mutlu, ”Şanlıurfa tarım kenti olduğu için Ziraat Mühendisler Odasının fikir ve düşünceleri çok önemlidir.” Dedi.
Şanlıurfa’nın yatırımları ve planlamaları hakkında bilge veren Şanlıurfa İl Genel Sekreteri Uğur Büyükhatipoğlu "ilde yapılacak bütün çalışmalarda Mühendislerle beraber hareket edilmesi gerektiğini ve ortak çalışmalar yapılmasının vazgeçilmez olduğunu dile getirdi.




ZMO Şanlıurfa Şube Başkanı Yrd. Doç. Dr. Ali Rıza Öztürkmen ilimizde tarım potansiyeline uygun planlamalar yapılarak, ilimizin alt yapı çalışmalarının bir an önce tamamlanması ve sulanan alanlarda bir an evvel drenaj çalışmalarının tamamlanması gerektiğini söyledi.
www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.