banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Diyarbakır

Yıldırım; Bakkal amcaya sahip çıkalım

Ziyarette Hemofili derneği adına bir açıklama yapan başkan Ali Yıldırım “Bakkallar ve Bayiler Odasında geçtiğimiz günlerde çok güzel bir Olağanüstü seçim yapıldı. Seçim dolayısıyla Başkan ve yönetim kuruluna tebrik ziyareti için geldik. Başkan Mehmet Altun gerçekten de kendini Şanlıurfa’ya adamış, Şanlıurfa için çok şeyler yapmak isteyen bir kişiliğe sahip dürüst, aktif, Şanlıurfa için yararlı birisidir. Bu sebeple kendisini çok seviyor ve destekliyoruz. Ayrıca Bakkallar süper marketlere karşı her gün küçülmektedirler. Hemşerilerimiz bakkallara ve küçük esnaflara sahip çıksınlar, küçük esnaf biterse Türkiye biter mümkün oldukça alışverişlerimizi küçük esnaflardan yapalım” dedi.

Daha sonra Yönetim kurulu adına görüşlerini açıklayan Oda Başkanı Mehmet Altun “Sayın Ali Yıldırım beyi yakından tanırım Öncelikle Odamıza yaptığı ziyaretten ve bizlere verdiği desteklerden dolayı kendisine ve yönetim kuruluna çok teşekkür ederim. Kendisi de Hemofili derneği olarak Şanlıurfaya ve üyelerine çok önemli hizmetler sunmaktadır. Bu sebeple sayın Ali Yıldrım’a ve Yönetim kuruluna Odamıza yaptıkları ziyaretten ve desteklerinden dolayı şahsım ve yönetim kurulum adına tekrar teşekkür ederim” dedi.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.