banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Erdoğan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan PTT 1. Lig

Yetimoğlu tesisleri törenle hizmete girdi VİDEO ve FOTOĞRAFLI

Şanlıurfa Gaziantep 7. km'de Şanlıurfalılara hizmet veren Yetimoğlu Tesisleri Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvençi, Milletvekili Prof. Dr. Zeynep Karahan Uslu, Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Eyyubiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Eski Şanlıurfa Belediye Başkanı Uğur Esad Akgöl, İl Müftüsü İhsan Açık, AK Parti Haliliye İlçe Başkanı İbrahim Halil Kızılelma, Mersavi Aşiret Ağası Fevzi Karataş, ŞUTİM Başkanı Faruk Akbaş, Siyaset, Bürokrasi olmak üzere çok sayıda Urfalı açılışa katıldı.

 

Müftü İhsan Açık'ın ettiği dualarla açılışı yappılan tesis açık ve kapalı alanda aynı anda 1300 kişiye hizmet verecek. 

Kurak Urfa şartlarında adeta çöl ortasında bir vaha yaptıklarını belirten işletme sahibi Mehmet Yetim; "300 kişilik kapalı alan, 1000 kişilik açık alanla hizmet veriyoruz. Mini hayvanat bahçesi, çocuk parkurları ile çocuklar eğlenirken, aileler mistik bir havada yemek yiyebilecekler. Tesislerin açılışına katılan herkese çok teşekkür esiyoruz" dedi.

İşletme Müdürü Yahya yetim ise, kopmle bir tesis yaparak Şanlıurfalıların hizmetine sundukları için mutlu oldularını belirtti. 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.