banner2
Öne Çıkanlar Urfa Yetim Der Onur Bilgen Şanlıurfa Ziraat Mühendisleri Odası ilçe

Yavuz; Gayri menkul satış yetkisi valide

Şanlıurfa Merkez Kamberiye  mahallesi ve Karaköprü Beldesinde bulunan bazı gayrimenkuller satışı için yeniden ihaleye çıkartıldı. İl Genel Meclis Başkanı Mustafa Yavuz, yaptığı açıklamada' Şanlıurfa ve İlçelerimizde çok sayıda köy ve mezranın yol, su ve diğer ihtiyaclarını karşılamak üzere İl özel idaresine  ek bütçe yapmamız gerekmektedir. Bu amaçla mülkiyeti İl Özel idaresine ait olan  bazı  taşınmazların satışı için Sn.Vali Celalettin Güvenç ve İl encümenine bir kez daha yetki verdik,'dedi.

 

KAMBERİYE MAHALLESİNDE Kİ LOJMANLAR

Mülkiyeti İl Özel İdaresine ait, merkez Kamberiye Mahallesi, 136 ada, 32 numaralı parselde kayıtlı 511,16 m² yüzölçümlü 1 adet bodrum, 8 adet dükkan, 1 adet Kızılay aşevi ve 15 daireli kargir bina vasıflı taşınmaz malın, 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunu çerçevesinde 2.410.000,00 TL muhammen bedel üzerinden 29/12/2011 tarihinde İl Encümenince yapılan satış ihalesine talipli çıkmadığından ihale iptal edilmiştir. İhaleye fazla katılımının sağlanması amacıyla muhammen bedeli 2.004.638,00 TL’ye düşürülmüş, ödeme şartları ise % 50’si peşin geriye kalanı ise 3’er aylık vadelerle 2 eşit taksitte ödeme kolaylığı ile cazip hale getirilerek, 18/10/2012 tarihinde yeniden satış ihalesi yapılacaktır.

 

KARAKÖPRÜ  VE  SIRRINDAKİ  ARSALAR

Mülkiyeti İl Özel İdaresine ait, merkez Karaköprü Mahallesinde 14, Sırrın Mahallesinde ise 2 adet olmak üzere toplam 16 adet arsa vasıflı taşınmaz mallar 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunu çerçevesinde 04/10/2012 tarihinde İl Encümenince yapılan satış ihalesine talipli çıkmadığından ihale iptal edilmiştir. İhaleye fazla katılımın sağlanması amacıyla muhammen bedelleri düşürülerek ve ödeme şartları da cazip hale getirilerek yeniden satış ihaleleri yapılacaktır.

ilgilerin  İl Özel idaresi Emlak servisine müracaat etmeleri gerekmektedir.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.